LAHJOITUKSET

Lahjoitusten vastaanottaminen

Säätiöllä on oikeus vastaanottaa tarkoituksensa toteuttamiseksi yksittäisiä rahalahjoituksia ja testamentteja. Lahjoitukset ovat lämpimästi tervetulleita! Henkilö tai yritys, joka haluaa osaltaan olla tukemassa suomalaista olympiapurjehdusta, voi tehdä sen suuntaamalla säätiölle lahjoituksen tai määrämällä varoja testamentilla säätiölle.

Avustuksia purjehtijoille myönnetään ainoastaan säätiön pääoman tuotoista, ellei lahjoittaja nimenomaan toisin määrää. Lisätietoa antaa Kilpapurjehduksen tukisäätiön puheenjohtaja.

Varat sijoitetaan säätiön sääntöjen mukaisesti varmalla ja tuottavalla tavalla. Säätiön arvopaperisalkussa on tunnettujen suomalaisyritysten osakkeita sekä hajautettuja rahasto-osuuksia.

Tässä malliasiakirjat sekä lahjakirjalle että testamentille Word-muodossa:

 

Olympiaprojektiin 80-luvulla saamamme avustus tuli tarpeeseen, ja se oli myös tunnustus, että meihin uskottiin. Adressin ostaminen tai lahjoitus on hyvä tapa tukea olympialaisiin tähtäävää purjehdusta.

Georg "Tusse" Tallberg, olympiapronssimitalisti

Säätiön adressit 

Ostamalla Kilpapurjehduksen tukisäätiön adressin tuet  suomalaista olympiapurjehdusta. Malleja on kaksi erilaista ja ne soveltuvat erinomaisesti sekä onnittelu- että surunvalittelukäyttöön. Adressien hinta on 28 euroa kappale.

Adressit tilataan sähköpostitse puheenjohtajalta. Vähimmäistilausmäärä on kolme kappaletta. Kansikuvien vaihtoehtoja on kaksi erilaista. Muista merkitä tilaukseen kumman kansikuvan haluat. Tilaukseen tulee merkitä nimi ja toimitusosoite.

Adressit toimitetaan annettuun toimitusosoitteeseen postitse. Maksu suoritetaan säätiön pankkitilille Nordeaan NDEAFIHH FI8220012000309758.